Krullen permanent voor heren.

Is het je al eens opgevallen dat die maat van je met krullen tijdens het

uitgaan regelmatig sjans heeft? Wat is het aan die krullen wat een man schijnbaar zeer aantrekkelijk maakt.

Natuurlijke krullen zijn vaak lastig te stylen, maar permanent krullen zijn vaak al gestyled omdat je van te voren bedenkt hoe groot je de krul wilt hebben. Hierdoor ben je wat sneller klaar met je ochtendroutine. Vooral kort haar met een permanent heeft ’s ochtends maar weinig aandacht nodig.

Een permanent krullen kan met korter haar, medium lengte haar en lang haar.

Vanaf de medium lengte krijg je meer de beach boy look en dan kan het gebruikmaken van bijvoorbeeld zeezout spray in de ochtend belangrijk zijn om de pluizigheid van krullen te verminderen. Ook zorgt het voor veel volume en structuur. Sea salt sprays zijn erg populair tegenwoordig.

sea salt spray

Creeer een beachlook. Spuit het op droog haar op de aanzet en modelleer het haar met de vingertoppen. Voor extra volume of ruige textuur; föhn het haar.. Seasalt Spray is verkrijgbaar in een 150ml. spray flacon.

€15,95

Lang haar kun je met een permanent golvender en/of krullender maken voor een echte rockster look. Lang haar gaat wel korter lijken door de krullen. Dus laat je haar wat langer groeien dan je het wilt hebben met krullen erin.

Een permanent kan ook goed gecombineerd worden met het opscheer kapsel om het haar op het hoofd meer volume en uitstraling te geven.Invloed van krullen op je gezicht

Als je normaal gesproken super steil haar hebt of haar met een lichte slag erin, dan ligt het vaak wat plat op je hoofd. Je moet dan erg veel moeite doen om het haar in de lucht te krijgen.

Ook als je wel krullen hebt, maar een ander soort krulslag wilt hebben kan een permanent je helpen.

Wordt je haar dunner en wil je dat verbergen? Dan kunnen krullen ook een uitkomst zijn.

De behandeling duurt ongeveer 2 uur.En komt op het bedrag van €69,95 incl model knippen en model styling.

-BI-MAGIC, is een op Keratine gebaseerde behandeling welke het haar tijdelijk pluisvrij maakt, de haarkwaliteit aanzienlijk verbetert, hydrateert en het haar een enorme glans geeft.
*Dames: keratine treatment behandeling voor glanzend en pluisvrij haar, lengte tot de kin + model styling: €25,-
*Dames: keratine treatment behandeling voor glanzend en pluisvrij haar, lengte over de kin + model styling €35,-

De eeuwenoude tradities van haarkleuringen

Heel lang geleden maakten we op traditionele wijze kleuren van planten, bloemen of insecten.
Kleuren hadden in de loop van de eeuwen verschillende betekenissen. Zelfs in de grotten werden manieren gevonden om verhalen te vertellen door gebruik te maken van (plantaardige) kleuren en tekeningen.
Later experimenteerden de Egyptenaren met haarkleuring van planten om hun grijze haar te bedekken en status te symboliseren.
Expressie van schoonheid werd belangrijker, de manieren om kleur te maken evolueerden en de Romeinen en Grieken vonden ook andere manieren om hun status en schoonheid uit te drukken met haarkleuren.
In de 19e eeuw werd de synthetische haarkleuring ontdekt en daarna ging de ontwikkeling van haarkleur snel…. In India vieren ze het Holifeest, een traditie waarbij oud overvloeit in nieuw en waar kleurpoeders worden gebruikt om gelijk aan elkaar te zijn.
Kleur blijft een belangrijke manier om onszelf uit te drukken.
Op de dag van vandaag blijkt dat de traditionele manieren van haarkleuren in combinatie met nieuwe moderne technologieën ook een perfecte manier is om ons haar te kleuren, zonder enige chemische behandeling te gebruiken.
Tinctoria is een nieuwe manier van kleuren met respect voor de eeuwenoude tradities van onze voorouders en al onze kennis van haarkleuring en moderne technieken.

 

 

Tinctoria is een veganistische plantaardige haarkleuring en bevat kleurende kruiden, wortels, schors, met toevoeging van directe pigmenten.
Daarom kunnen we zeggen dat de kleur 92 – 100% natuurlijke oorsprong is. Bevat geen chemische ingrediënten of (bij)producten van dieren.
Tinctoria bevat een innovatieve formule, dekt grijze haren en bevat natuurlijke ingrediënten die de haarkleur beschermen, body en glans geven en tegelijkertijd de conditie van haar en huid verbeteren.

 

Wat zijn de hoofdingrediënten van Tinctoria?

Walnoot: de walnoot wordt gebruikt voor de bruine tinten als natuurlijke kleuring om donker/bruin te kleuren

Cassia Obovata: de licht gouden kleur wordt gebruikt voor blonde tinten en heeft sterke herstellende eigenschappen.

LawsoniaHinermis: een groengele poeder vervaardigd uit gedroogde bladeren. De roodbruine kleur varieert en is afhankelijk van de samenstelling van de takken en bladeren.

Indigofera Tintoria: een tropische plant die, door het fermenteren en drogen van de bladeren, een donkere poeder geeft.
Geeft het een een mooie (donkere) astint.

Camping: een groene boom in Midden- Amerika waarvan de schors is gebruikt om de kleurpoeder van te vervaardigen- een rode/roze kleur.

Kurkuma: een okergele plant afkomstig uit India heeft een hoge kleurkracht.
Poeder verkregen uit de wortels is ideaal om reflectie te creëren. Geeft het haar mooie gouden tinten.

Rabarber: de wortels van de rabarber worden in de kleuring gebruikt om haar therapeutische werking. De wortel heeft een wit, oranjerood uiterlijk die het haar een glanzende reflectie geeft.

 

 

Per 1 oktober 2022 bestond de salon alweer 17 jaar!
Na ambulante en vaste locaties in Terheijden gehad te hebben sinds 2005  is de salon per september 2020 volledig ambulant gegaan naarmate de vragen vanuit u als klant.

Als klein meisje van 4 jaar wist ik precies al wat ik wilde.
Kapster worden!
Haren vlechten, staartjes maken en natuurlijk zelf goed opletten wanneer ze zelf naar de kapper ging.
Want dat is wat ze wilde, creatief zijn.
Als je 4 jaar bent zie je alleen de basis dingen van het vak.
Maar is natuurlijk meer… veel meer.
Naarmate het ouder worden en veel meer mogelijkheden die in beeld kwamen ben ik een particulieren opleiding gaan volgen aan de IMKO opleidingen.
Dit geheel voor kapper, allround kapper, top-haarstyliste, visagiste en het ondernemers vak.
Dus veel verder dan alleen het ‘basis’ kapseltje.

Waarbij kapsalon Gewoon Debbie, nèt even anders voor het eerst haar deuren geopend heeft op 1 oktober 2005.
Daar waar u terecht kon voor behandelingen van de kapsalon en visagie.